V nakupovalno košarico ste dodali %s knjigi
Skupna cena
Povzetek naročila
Knjiga
Cena

x Knjiga


Cena dostave

Skupna cena

Naš izdelek

Se mogoče sprašujete, kako nastajajo naše personalizirane zgodbe? Naj vam o knjigi „Čar mojega imena“ in o tem, kako jo v nekaj enostavnih korakih naročiti, povemo kaj več.

daskinderbuch03.jpg

Temelj knjige „Čar mojega imena“ je personalizacija. V njej otroke vabimo na čarobno potovanje za spoznanjem pomena posameznih črk njegovega imena. V zgodbi knjige se vsaka črka navezuje na eno čedno lastnost, ki je del ene kratke zanimive dogodivščine. Zato je najzabavnejši del naših knjig, da vsako ime generira povsem drugačno, osebno zgodbo!

Kako lahko naročite svojo personalizirano knjigo?

Pojdite na spletno stran: www.carmojegaimena.com, vnesite ime fantka ali deklice, izberite spol, barvo las in odtenek kože. Ko zaključite, se vam bo prikazala knjiga, ki jo lahko prelistate in vanjo vpišete svoje osebno posvetilo otroku, ki mu je knjiga namenjena. V nekaj naslednjih korakih še vnesete svoje podatke in lahko varno zaključite plačilo.

daskinderbuch04.jpg

Kako izdelujemo naše knjige?

Ko naročite knjigo, prenese naša čarobna vila vse vaše zahtevke v tiskarno. V trenutku, ko prejmete potrditveni e-mail, imate še 20 ur časa, da nas obvestite o morebitnih spremembah. In ne pozabite – svoje osebno posvetilo otroku v knjigo lahko vpišete povsem brezplačno! Vsako knjigo natisnemo s sodobno tehnologijo digitalnega tiska na 170gramski ležeč papir DIN A4 formata. Lahko izbirate med mehko in trdo platnico. Število strani knjige je odvisno od dolžine otrokovega imena, a vam garantiramo, da bo imela najmanj 38 strani. V trenutku, ko je knjiga natisnjena, jo izročimo dostavni službi, ki jo pravočasno dostavi na vaš dom – da z njo lahko presenetite svojega otroka!

 

Upamo, da vas bodo naše personalizirane knjige očarale!