V nakupovalno košarico ste dodali %s knjigi
Skupna cena
Povzetek naročila
Knjiga
Cena

x Knjiga


Cena dostave

Skupna cena

Kdo smo

Ustvarjalci knjig s personaliziranimi zgodbami

 

V našem odraslem življenju včasih pridejo trenutki, ko bi se želeli vrniti v svoje otroštvo. Za otroke je življenje igra polna domislic in zabave, in ko odrastemo, na žalost pozabimo, kako se igrati. In ravno nostalgija za otroštvom, za občutkom, kako je gledati na svet skozi otroške oči, nas je navdihnila za ta projekt.

 

Smo ekipa The Story Tailors, Krojači zgodb. Naše podjetje deluje v španski Barceloni od leta 2015 in člani ekipe smo profesionalci s številnimi izkušnjami na področju animacije ter priprave vsebin za otroke.

Želeli smo ustvariti izdelek, ki bi otrokom zagotovil edinstveno doživetje, hkrati pa jih obogatil z življenskimi nauki in širil pozitivne vrednote.

Ravno zato se je rodila ideja ustvariti “Čar mojega imena”.

“Čar mojega imena” vabi vse otroke na čarobno potovanje polno ljubkih bitij, ki otroke spremljajo na vznemirljivih dogodivščinah v barvitih, osupljivih svetovih. Bistvo naše otroške knjige pa je personalizacija, saj vsebuje zgodbe, ki so povezane s posameznimi črkami otrokovega imena. Zato vsak otrok dobi povsem edinstveno knjigo, krojeno njemu po meri, ki mu pomaga odkriti, kakšen pomen se skriva v vsaki posamezni črki njegovega imena.

 

Naša filozofija sloni na štirih stebrih:

 

•Verjamemo, da ima vsak otrok pravico uživati v čarobnem otroštvu in imeti dostop do znanja in izobrazbe, brez obzira na poreklo.

 

• Vsak otrok je unikaten in poseben in bi moral biti nase zmeraj ponosen. Kot je rekel Oskar Wilde: “Bodi ti. Vsi ostali so že zasedeni.”

 

• Vsa podjetja in organizacije imajo dolžnost prispevati k izboljšanju stanja družbe, zato sodelujemo v programih za pomoč otrokom z organizacijo Save the Children, Reši otroke.

 

• Verjamemo v tehnologijo in da lahko potrošništvo pozitivno izkoristimo za ustvarjanje in širjenje čarobnih, personaliziranih izdelkov.

 

Naj bo čar z vami!