V nakupovalno košarico ste dodali %s knjigi
Skupna cena
Povzetek naročila
Knjiga
Cena

x Knjiga


Cena dostave

Skupna cena

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja o naši personalizirani knjigi

Kaj je “Čar mojega imena”?

 “Čar mojega imena” je personalizirana otroška knjiga, ki razkriva pomen posameznih črk osebnega imena. Vsak otrok dobi v roke unikatno, njemu na mero prikrojeno  knjigo, ki mu bo pomagala razumeti, kakšen pomen imajo posamezne črke njegovega imena. Da bo knjiga zares posebna, ob naročilu enostavno določite spol ter barvo las junaka knjige in zapišite ime svojega sina ali hčerke. Vsaka posamezna črka imena sovpada z edinstveno zgodbo s pozitivnim sporočilom. Na koncu knjige se prikaže celotno ime vašega otroka in zraven vsake črke njihov skriti pomen.

Komu je namenjena personalizirana knjiga?

Knjiga “Čar mojega imena” je personalizirana knjiga, koncipirana za otroke od 0 do 8 let starosti. Predstavlja odličen pripomoček v obdobju, ko se otroci učijo sami brati. Gre tudi za idealno darilo ob posebnih priložnostih (baby shower, rojstni dnevi, krsti...) in čudovit spomin za vedno.

Kako bo izgledala knjiga, ki jo dobimo v roke?

Vsaka knjiga je original in jo tiskamo horizontalno s sodobno tehnologijo digitalnega tiska na papir z leskom DIN A4 formata. Izbirate lahko med trdo in mehko platnico. Število strani knjige je odvisno od dolžine otrokovega imena, a garantiramo, da bo imela najmanj 38 strani.

V katerih jezikih je na razpolago?

Knjiga “Čar mojega imena” je trenutno na razpolago v več kot 15 jezikih. Da preverite, ali obstaja v želenem jeziku, pojdite na našo spletno stran: www.carmojegaimena.com ter v Meni vnesite izbrani jezik. Jezik lahko spremenite še na stopnji Predogled – in lahko jo naročite celo v več različnih jezikih hkrati.

Kakšna je cena knjige “Čar mojega imena”?

Za knjigo v standardni obliki boste plačali ceno 26,90 EUR (znesek DDV vključen). Vendar so na razpolago opcije, ki ceno naše personalizirane knjige spremenijo. Na primer: za doplačilo samo 4,99 EUR jo lahko dobite s trdimi platnicami (kartonske platnice debeline 2 mm). Če želite svojo knjigo dobiti prej, boste za skrajšani čas dostave plačali 12,99 EUR. Mogoče pa si boste zaželeli naročiti 100% personalizirano knjigo! V tem primeru vam nudimo možnost, da se na sprednji trdi platnici pojavi ime vašega otroka, za doplačilo 6,99 EUR. Vse te možnosti lahko izberete, ko oddate naročilo v svojo košaro ter vnesete svoje osebne podatke in določite način dostave.

V primeru, da ste dobili promocijsko kodo, imejte prosim v mislih, da se popusti ne seštevajo ter da jo lahko uporabite le za enkraten nakup.

Kakšna je cena dostave?

Potem, ko vnesete naslov dostave pošiljke, lahko izberete način dostave, ki vam je ljubši. Takrat vam bomo izračunali ceno dostave in celotni znesek naročila. Standardna cena dostave v Slovenijo znaša 4,99 EUR, a se lahko odločite za ekspresno pošiljanje, v znesku 12,99 EUR.

         

Kakšne oblike plačevanja ponujate? Ali lahko zahtevam fakturo?

Sprejemamo plačila s kreditnimi / debitnimi karticami VISA, MasterCard in American Express. Ponujamo tudi možnost plačevanja preko PayPala. Možnosti plačevanja so odvisne od ciljne države in se lahko razlikujejo.

V pakete faktur ponavadi ne prilagamo, z izjemo pošiljk v države izven Evropske unije, kjer jih obvezno zahteva carinski urad.

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam prosim pišite na elektronski naslov: podpora_si@themagicofmyname.com 

         

V katere države knjigo pošiljate?

Našo knjigo “Čar mojega imena” pošiljamo v več kot 70 različnih držav. Ko zaključite naročilo, lahko izberete državo dostave in preverite rok dostave. Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja, se prosim obrnite na nas.

 

Kakšen je rok dostave moje personalizirane knjige?

Prosim, ne pozabite, da je vsaka otroška knjiga povsem personalizirana in da jih iz tega razloga nimamo vnaprej na zalogi. V tisk jih pošiljamo v trenutku, ko stranke zaključijo svoje naročilo. Standardni čas dostave je približno 10 do 15 delovnih dni. Predvideni rok dostave se vam prikaže še preden zaključite svoje naročilo. Če vam rok ne odgovarja, se lahko odločite za ekspresno dostavo.

Kaj če med nakupom naredim napako?

V primeru, da ste med nakupom naredili napako v otrokovem imenu ali v osebnem posvetilu, imate po zaključku naročila še 20 ur časa, da nam svojo napako sporočite. Po izteku tega časa žal niso več mogoči nobeni popravki. To ne velja za naročila z ekspresno dostavo, saj takoj po zaključeni transakciji oddamo vaše naročilo v tiskarno. Prosim, pišite nam na elektronski naslov: podpora_si@themagicofmyname.com

        

Kako naj sledim pošiljki moje personalizirane knjige?

Ko je  vaša knjiga natisnjena, vam po mailu sporočimo, da je bila oddana v pošiljko. Na žalost paketi ne vsebujejo referenčne številke, razen, če ste se odločili za ekspresno dostavo. V tem primeru vam po mailu sporočimo tudi referenčno številko vašega naročila, s pomočjo katere pošiljki lahko sledite. Če imate kakršnakoli vprašanja ali dvome glede dostave vaše personalizirane knjige, se prosim obrnite na nas. Z veseljem vam bomo pomagali!

Ali lahko zahtevam preklic naročila ali vračilo plačila?

Iskreno upamo, da ne bo prišlo do takšne situacije, ko bi radi zahtevali preklic naročila ali vračilo plačila za vašo personalizirano knjigo. Vendar imate do tega polno pravico v sledečih primerih:

  1. - V prvih 20 urah od zaključenega naročila (razen, če ste se odločili za ekspresno dostavo knjige).
  2. - Če ne bi bili sposobni dostaviti knjigo na vaš naslov v manj kot 35 dnevih od zaključenega naročila. V tem primeru imate pravico do vračila plačila.
  3. - V primeru, če dobite poškodovan produkt, in nas nemudoma obvestite (knjigo prosim preglejte takoj po dostavi, oziroma ne kasneje kot 14 dni po njej). Sporočilo o tem, da želite preklicati naročilo in vrniti plačilo nam morate poslati na mail: podpora_si@themagicofmyname.com, skupaj s slikovnim dokaznim materialom.


S podrobnimi informacijami o preklicu naročila in pogojih vračila plačila se lahko seznanite v delu dokumenta: Določila in pogoji.

Če ste naredili napako med izbiranjem podobe glavnega junaka knjige, v zapisu imena ali posebnega datuma, ali morebiti v besedilu osebnega posvetila, imate 20 ur časa po zaključku naročila, da nas o tem obvestite. Po preteku tega časa ne bomo več sposobni popraviti napak in vračilo ne bo mogoče.

Prosim, pišite nam na: podpora_si@themagicofmyname.com. Če pa ste se odločili za ekspresno dostavo, vaše naročilo nemudoma po zaključeni transakciji oddamo v tiskarno, zato v tem primeru nobeni naknadni popravki niso več mogoči.

V primeru, da imate kakršnakoli dodatna vprašanja, nas prosim pokličite.

Naj bodo čarobne številke z vami!

Ekipa The Story Tailors.