V nakupovalno košarico ste dodali %s knjigi
Skupna cena
Povzetek naročila
Knjiga
Cena

x Knjiga


Cena dostave

Skupna cena

Pravilnik o zasebnosti in piškotki

Spletna stran www.carmojegaimena.com je last podjetja The Story Tailors, S.L, CIF: B-66606617, s sedežem na naslovu: Gran de Gracia 15 1º1º, 08012 Barcelona.
E-mail kontakt: podpora_si@themagicofmyname.com.

 

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna. V skladu s tem smo razvili ta Pravilnik, da boste lažje razumeli, kako zbiramo, uporabljamo, komuniciramo, razkrivamo in uporabljamo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali.

 

Pred in med zbiranjem vaših osebnih podatkov vas bomo preko naših pravnih besedil sproti obveščali o tem, kaj bomo počeli z vašimi podatki, in sicer na popolnoma pregleden način. Zbiranje osebnih podatkov je povezano z realizacijo naročila, ki ste nam ga zaupali ter s poslovnimi, administrativnimi in drugimi postopki, ki niso nezdružljivi z zgoraj navedenim. Zato nam morate v trenutku naročila storitve oz. začetka poslovnega odnosa z nami, dati soglasje brez pridržka, da ste seznanjeni in soglašate z našimi pravnimi besedili.

Osebne podatke zbiramo z zakonitimi in poštenimi sredstvi in, kjer je to primerno, z vednostjo ali soglasjem dotične osebe. V namene, za katere vaše osebne podatke uporabljamo, morajo biti ti ustrezni, točni, popolni in posodobljeni. Garnatiramo vam, da bomo vaše osebne podatke ustrezno zaščitili pred izgubo ali krajo ter nepooblaščenim dostopom, razkritjem, kopiranjem, uporabo ali spreminjanjem.

Zavezujemo se, da bomo svoje poslovanje opravljali v skladu s temi načeli, da bi zagotovili zaščito in ohranitev zaupnosti osebnih podatkov.

 

Katere podatke zbiramo?

Pri oddaji naročila na naši spletni strani boste morali vnesti svoje ime, e-poštni naslov in druge identifikacijske podatke. Zbrane informacije uporabljamo za obdelavo transakcij in pošiljanje periodičnih e-poštnih sporočil (e-poštna sporočila o izdelkih, ki jih bomo tržili šele v prihodnosti, imate možnost zavrniti že v času naročanja izdelka). Med osebnimi podatki, ki jih ta platforma zbira, neposredno ali preko tretjih oseb, so: ime, priimek, e-poštni naslov, naslov, država, mesto, poštna številka, geografski položaj, telefonska številka, spol, ime podjetja, Piškotki in podatki o uporabi.


Osebne podatke uporabnik lahko posreduje po lastni volji ali pa jih samodejno zbiramo med uporabo te platforme.

Če uporabnik zavrne posredovanje svojih osebnih podatkov in ne sprejme našega Pravilnika, lahko onemogoči, da bi mu ta platforma nudila svoje storitve.

Uporabnik prevzema odgovornost za osebne podatke tretjih oseb, ki so objavljeni ali posredovani preko te platforme, in izjavlja, da ima privolitev tretjih oseb, da posreduje omenjene podatke lastniku.

Kako varujemo podatke o obiskovalcih?

Varnostne ukrepe izvajamo, ko uporabnik odda naročilo, vključno z uporabo potrdila SSL. Podatkov o kreditni kartici ne shranjujemo in na plačilnem portalu uporabljamo specializiranega ponudnika za obdelavo transakcij.

Varstvo podatkov

V skladu z določbami Evropske uredbe 2016/679 z dne 27. aprila (GDPR) o osebnih podatkih (LOPD) vas obveščamo, da bodo osebni podatki, ki nam jih posredujete prek naše spletne strani ali s pošiljanjem e-pošte, vključeni v avtomatizirano datoteko, ki je v lasti The Story Tailors, SL, z namenom upravljanja, zagotavljanja, širjenja in izboljšanja ponujanih storitev na spletni strani, izvajanja pogodb (sestavljenih preko nje), pošiljanja anketnih obrazcev, preučevanja uporabe storitev registriranih uporabnikov, pošiljanja posodobitev storitev ter pošiljanja oglasov in / ali promocijskih informacij o izdelkih in storitvah, ki jih ponuja spletna stran www.carmojegaimena.com, s privolitvijo uporabnika, ki je izrecno registriran za pošiljanje takšnih informacij - na kakršenkoli način, vključno s tistimi, ki se pojavijo v prihodnosti, med drugim zlasti s pomočjo pošte in elektronske pošte. Če ste predhodno dali izrecno soglasje, bomo uporabili vaš e-poštni naslov za pošiljanje komercialnih sporočil. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

 

Soglasje registriranega uporabnika za prejem elektronske pošte ali enakovrednih elektronskih medijev lahko prekličete z obvestilom, naslovljenim na elektronski naslov: podpora_si@themagicofmyname.com, ali prek povezave „odjavi“ v konkretnih promocijskih e-poštnih sporočilih. Prav tako ima registrirani uporabnik možnost dostopa do svojih osebnih podatkov in možnost, da v njih vnese ustrezne spremembe. V tem smislu se registrirani uporabnik strinja, da bo zagotovil določene informacije v zvezi s svojimi osebnimi podatki in podatke, ki jih bo posredoval na www.carmojegaimena.com, bo posodabljal. Uporabnik lahko uveljavlja svoje pravice do dostopa, popravka, odpovedi in nasprotovanja, kjer je to primerno, ali do omejitve prenosljivosti podatkov, tako da pošlje sporočilo na zgoraj navedeni e-naslov. Registrirani uporabnik se zaveže, da se bo odzval na naša vprašanja glede verodostojnosti posredovanih podatkov, pri čemer si www.carmojegaimena.com pridržuje pravico, da iz registriranih storitev izključi vsakega partnerja, ki je posredoval napačne podatke, v skladu s tem, kaj nam nalaga zakon.

Kakšen je namen obravnavanja zbranih podatkov?

Relevantne podatke o uporabnikih zbiramo, da bi lahko uresničili pogodbo, sklenjeno med nami in stranko (dostava lastnine), ter v sledeče namene: statistika, interakcija s socialnimi omrežji in zunanjimi platformami, stik z uporabnikom, upravljanje stikov in pošiljanje sporočil, upravljanje plačil, registracija in avtentikacija, ponovno trženje in ciljno usmerjanje obnašanja, oglaševanje, preizkušanje zmogljivosti in funkcionalnosti (testiranje A / B), gostiteljska in podporna infrastruktura, spremljanje infrastrukture, upravljanje baz podatkov uporabnikov, grafična analiza podatkov o uporabnikih, interakcija s platformami Live Chat, interakcija na podlagi lokacije, upravljanje pomoči in zahtev za stike, komentarji vsebine in prikaz vsebine zunanjih platform.

 

Uporabniku svetujemo, da se seznani s politiko zasebnosti vsake platforme, ki zbira njegove osebne podatke, naj si bodo to socialna omrežja ali plačilne platforme.
Med naše glavne načine komunikacije z uporabnikom spadajo:

- Periodično poslano glasilo.

- Interakcija znotraj družbenih omrežij in tistih, ki lahko obstajajo v prihodnosti, in pošiljanje informacij, ki bi utegnile biti zanimive za uporabnika (vedno upoštevajte, da imajo mreže v tem kontekstu lastne Pravilnike).

- Pošiljanje oglaševalskih e-poštnih sporočil o naših prihodnjih knjigah ali izdelkih, popustih in promocijah (uporabnik lahko kadarkoli zahteva njihovo ukinitev in možnost zavrnitve dobivanja takšnih sporočil ima že ob sklenitvi pogodbe z The Story Tailors, saj že takrat lahko izbere zavrnitev te možnosti).

- Lahko, da vam bo oglaševalska vsebina poslana tudi preko navadne pošte in v okviru posebnih vsebin, kot je na primer božična čestitka.

- Sistem lahko uporabniku pošlje e-poštno sporočilo, kadar zazna, da je uporabnik začel pogodbeni postopek, vendar ga iz neznanih razlogov ni dokončal; takšna komunikacija poteka prek posredovanega e-poštnega sporočila, ki služi izključno temu namenu.

- Naša spletna stran lahko občasno omogoča klepet, v katerem lahko sodelujejo uporabniki (The Story Tailors ne odgovorjajo za njimi podane izjave in lahko izvajajo občasne preglede vsebin izjav, ter jih lahko kadarkoli izbrišejo).

- Podatke o mladoletnikih, ki omogočajo njihovo identifikacijo, zagotavlja odrasla oseba (predvidevamo, da s soglasjem mladoletnika), in zato tudi prevzame odgovornost; podatke uporabljamo izključno za realizacijo pogodbenih storitev; pošiljanje navedenih podatkov je možno šele po pridobitvi potrebnega soglasja tretjih, odgovornih, oseb.

 

Prenos osebnih podatkov

Osebnih podatkov uporabnika ne posredujemo tretjim osebam. Vendar si pridržujemo pravico, da osebne podatke, ki jih zbiramo o uporabniku, posredujemo tretjim osebam v skladu s spodaj navedenimi pogoji.

Osebne podatke, ki jih posreduje uporabnik, lahko posredujemo našim dobaviteljem in poslovnim partnerjem, ki delajo v našem imenu na izpolnitvi pogodbe, podpisane s strani uporabnika, ali za komuniciranje z uporabnikom pri nakupu, za upravljanje prodaje in izpolnjevanje prodajnih pogojev.

Možno je, da se zaradi opravljenih operacij pojavijo tudi drugi prejemniki takšnih podatkov, kot so naši ponudniki plačilnih storitev ali plačilni zavarovatelji, naši ponudniki tovornega prometa in naši poslovni partnerji. Soglasje z odstopom podatkov je samoumevno, v primeru, da gre za subjekte, s katerimi redno sodelujemo, s ciljem, da bi izboljšali našo ponudbo storitev in izdelkov, saj želimo našim uporabnikom nuditi čimboljše in čim ugodnejše pogoje. Med drugim, da navedemo konkretne primere, so med našimi glavnimi partnerji - podizvajalci, ki jih potrebujemo za realizacijo vašega naročila: dostavne službe, ki naročnikom dostavijo naročeni izdelek in tiskarne, kjer bodo pogodbeni proizvodi (v našem primeru: knjige), natisnjeni.

Izvajamo tudi prenos podatkov tretjim komercialnim subjektom, bodisi za naše reklamne pošiljke, ali za tiste od drugih gospodarskih subjektov, s katerimi sodelujemo. Sprejetje naših pravnih besedil pomeni, da dajete soglasje k postopkom, ki jih omenjamo.

Kar se tiče naših poslovnih partnerjev ali subjektov, s katerimi sodelujemo – v primeru, da bo prišlo do cesije, bomo izvajlaca le-te opozorili, da bodo vedno povezani z našimi partnerji, komercialnim sektorjem, ki ga zastopajo, in s postopki, ki jih izvajajo, če bo to primerno.

 

Prav tako lahko osebne podatke uporabnika posredujemo tretjim osebam, kadar to zahteva zakon. Zlasti v zvezi s preiskavami, povezanimi z varnostjo ali skladnostjo z veljavno zakonodajo, za izpolnjevanje zakonskih določb ali odredb ali sodnih in policijskih postopkov. Prav tako za zaščito pravic ali lastnine naših zaposlenih, naročnikov in naših storitev, kot tudi za preiskovanje, izogibanje ali sprožanje dejanj v zvezi z nezakonitimi dejavnostmi, sumom goljufije, situacijami, ki vključujejo potencialne grožnje varnosti katerikoli osebi, v primerih kršitev pogojev storitve ali pravilnika o zasebnosti ali v kakršnihkoli drugih primerih, ki jih določa in dovoljuje zakon. In nenazadnje, tudi v primeru morebitnega korporativnega procesa reorganizacije (kot je na primer združitev, nakup in / ali prodaja vsega ali dela našega premoženja), da se lahko dokonča prenos podjetja ali se ga predstavi potencialnim kupcem in revizorjem.

 

Dodatne informacije o zbiranju podatkov in njihovem obravnavanju

 

Pravna obramba

Osebne podatke uporabnika lahko uporabimo za pravno obrambo lastnika med sodnim postopkom, ali v času, ki predhaja morebitni tožbi, ki je rezultat zlorabe spletne strani ali z njo povezanih storitev, s strani uporabnika.

Uporabnik se zaveda, da od njega lahko javni organi zahtevajo, da razkrije svoje osebne podatke.

 

Dodatne informacije o osebnih podatkih uporabnika

Poleg informacij, ki jih vsebuje naš Pravilnik o zasebnosti, lahko ta platforma uporabniku ponudi kontekstualne informacije o posebnih storitvah ter zbiranju in obdelavi osebnih podatkov.

Sistemski dnevnik in vzdrževanje

Iz razlogov, povezanih z delovanjem in vzdrževanjem, lahko ta platforma in vse druge uporabljene storitve tretjih oseb zbirajo sistemski dnevnik, to je datoteke, ki beležijo interakcije in lahko vsebujejo osebne podatke, kot je uporabniški IP naslov.

 

Informacije, ki jih ta pravilnik o zasebnosti ne vsebuje

Od podjetja, ki je zadolženo za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov, lahko kadarkoli zahtevamo dodatne informacije.

 

Izvajanje pravic s strani imetnikov podatkov

Uporabniki so obveščeni, da bodo posredovani osebni podatki vključeni v različne dokumente, ki so ustrezno registrirani v Splošnem registru varstva podatkov, katerih lastnik in odgovorna oseba je podjetje The Story Tailors (CIF: B-66606617), s sedežem v C / Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012 v Barceloni, ki izvaja različne dejavnosti, s ciljem ohraniti poslovno razmerje, med drugim prejema/pošilja oglaševalske informacije o različnih storitvah.

V skladu s tem, kar določa normativni seznam varstva podatkov, uporabnik lahko uveljavlja svoje pravice do dostopa, popravka, odpovedi in nasprotovanja, ali do omejitve prenosljivosti podatkov o svoji osebi, in sicer tako, da napiše sporočilo z dokazom o svoji identiteti podjetju The Story Tailors na naslov: C / Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012, Barcelona, ali na: podpora_si@themagicofmyname.com. Pismo mora vsebovati ime, priimek in fotokopijo osebne izkaznice zainteresirane stranke ali njenega zakonitega zastopnika ter dokument, ki dokazuje zastopanje; zahtevek s prijavo mora vsebovati tudi naslov, na kateri lahko odgovorimo, datum in podpis prosilca in vse potrebne priloge k prošnji, ki jo je oblikoval. Če prošnja ne ustreza navedenim zahtevam, bomo zahtevali, da jo prosilec dopolni. Če prošnja ne izpolnjuje zgoraj navedenih pogojev in ni v skladu z zakoni, ki se nanašajo na področje zaščite osebnih podatkov, je lahko zavrnjena in uveljavljanje pravic ne bo upoštevano.

 

Lastniki, na katere se nanašajo osebni podatki, imajo pravico kadarkoli zahtevati potrditev, da jih je upravitelj zares shranil, lahko zahtevajo vpogled v njihovo vsebino in izvor, da preverijo njihovo točnost in lahko zahtevajo, da so dopolnjeni, preklicani, posodobljeni ali popravljeni, biti anonimen ali blokirati osebne podatke, ki se obravnavajo v nasprotju z zakonodajo, in lahko nasprotujejo vsakršni njihovi uporabi, če je za to kakršenkoli legitimni razlog. Zahteve je treba poslati podjetju, ki je odgovorno za obdelavo podatkov, in sicer s pomočjo kontaktnih podatkov, ki so navedeni na tej strani.

 

Spremembe v obstoječem Pravilniku o zasebnosti

Podjetje si pridržuje pravico, da kadarkoli, brez predhodnega obvestila, vnese spremembe v Pravilnik o zasebnosti. Priporočamo vam, da to stran redno preverjate, in ob tem upoštevate datum zadnje spremembe, ki je naveden na koncu dokumenta. V primeru, da se uporabnik ne strinja s spremembami v Pravilniku, mora prenehati uporabljati to platformo in lahko zahteva, da upravitelj izbriše vse njegove osebne podatke. Če ni navedeno drugače, velja aktualni Pravilnik o zasebnosti, in vsi vaši zbrani osebni podatki bodo obravnavani v skladu z njim.

 

Pravne informacije

Obvestilo evropskim uporabnikom: ta izjava o zasebnosti je sestavljena v skladu z obveznostmi, določenimi v čl. 10 Direktive 95/46 / ES in v skladu z določbami Direktive 2002/58 / ES, in z Direktivo 2009/136 / ES, ki vsebuje spremembe glede piškotkov.

 

Kontakt

Če želite stopiti v stik z nami in imate kakršnakoli vprašanja glede našega Pravilnika o zasebnosti, nam prosim pošljite e-pošto na elektronski naslov: podpora_si@themagicofmyname.com

 

Zaupanja vredne trgovine Trustbadge Integration

 

Za prikaz pečata kakovosti Trusted Shops in zbranih mnenj strank, kot tudi za ponudbo izdelkov Trusted Shops kupcem po oddaji naročila, ta spletna stran vključuje Trustbadge Trusted Shops.

 

To nam omogoča, da zaščitimo svoje zakonite interese pri optimalnem trženju naših ponudb. Trustbadge in storitve, ki so preko njih oglaševane, predstavljajo ponudbo Trusted Shops GmbH, subbelrather Str. 15C, 50823 Köln (Nemčija).

 

Vsakič, ko kliknete na ikono Trustbadge, spletni strežnik samodejno shrani tako imenovano datoteko dnevnika strežnika, ki vsebuje na primer njegov naslov IP, datum in čas obiska, količino prenesenih podatkov in ponudnika zahtevka (dostop podatkov) med snemanjem obiska. Ti dostopni podatki ne podležejo analizi in se samodejno izbrišejo najkasneje sedem dni po zaključku obiska strani.

 

Drugi osebni podatki se prenašajo v Trusted Shops samo in le v primeru, če ste pri oddaji naročila izbrali izdelke Trusted Shops ali ste se že registrirali za njihovo uporabo. V tem primeru velja pogodbeni dogovor med vami in Trusted Shops.


Sprejemanje pravilnika o piškotkih

Z uporabo spletnega portala "Čar mojega imena" uporabnik sprejema uporabo piškotkov in soglaša z obdelavo informacij o sebi na način in za namene, navedene spodaj. Poleg tega pa "Čar mojega imena" prikazuje informacije o svoji politiki piškotkov na vrhu glavne strani spletnega portala na vsaki seji, da bi se z njo uporabniki lahko seznanili.

 

Koncept piškotkov

"Čar mojega imena" vas obvešča, da so piškotki datoteke, ki jih spletne strani lahko prenesejo v vaš računalnik vsakič, ko dostopate do spletne strani, saj so ustvarjeni z namenom, da spletnemu portalu pomagajo analizirati obiskanost spletnega portala s strani uporabnikov, in subjekt, ki je odgovornen za namestitev piškotkov, jih lahko posodobi ali umakne. Te datoteke omogočajo shranjevanje količin podatkov v uporabnikovem računalniku, v obsegu od nekaj kilobajtov do nekaj megabajtov. Piškotki so orodja, ki igrajo bistveno vlogo pri zagotavljanju storitev informacijske družbe, ker služijo tako, da lahko spletna stran shranjuje in pridobiva informacije o navadah brskanja spletnih uporabnikov – posameznikov ali skupin - in pridobljene informacije lahko uporabi za izboljšaje svojih storitev.

Vrste piškotkov

Klasifikacija je sestavljena iz različnih piškotkov, ki obstajajo glede na vrsto kategorij. Ne pozabite, da je isti piškotek lahko vključen v več kot eno kategorijo.

Glede na subjekt, ki upravlja domeno, iz katere se pošljejo piškotki, in ki obravnava pridobljene podatke, so piškotki lahko:

• Lastni piškotki, ki so poslani na računalnik uporabnika iz računalnika ali domene, ki jih upravlja urednik in iz katerih je zagotovljena storitev, ki jo zahteva uporabnik.

• Piškotki tretjih oseb, ki so poslani na računalnik uporabnika iz računalnika ali domene, ki jih ne upravlja izdajatelj in iz katerih je zagotovljena storitev, ki jo zahteva uporabnik.

Glede na čas, v katerem so piškotki shranjeni v računalnikih / brskalnikih uporabnikov, se razlikujejo:

• Sesijski piškotki so tisti, ki so namenjeni zbiranju in shranjevanju podatkov brskanja, medtem ko uporabnik dostopa do spletnega portala. Zasnovani in uporabljani so za shranjevanje informacij, ki pripomorejo k nadaljnjemu zagotavljanju storitev, ki jih zahteva uporabnik, za čas ekratne uporabe.

• Trajni piškotki so vrsta piškotkov, v katerih so podatki shranjeni v uporabnikovem računalniku in so dostopni za obdelavo podatkov v obdobju, ki ga določi oseba, odgovorna za piškotek: to lahko traja od nekaj minut do več let.

Piškotki so glede na namen obdelave pridobljenih podatkov razvrščeni na naslednji način:

  • Potrebni piškotki in sledilniki: Ti piškotki ali drugi identifikatorji se uporabljajo za dejavnosti, ki so potrebne izključno za delovanje ali izvajanje storitve, ki ste jo od nas zahtevali, in zato ne potrebujejo soglasja.
  • Funkcionalni piškotki in sledilniki: Omogočajo nam, da vam ponudimo kakovostno izkušnjo, saj si zapomnijo vaše nastavitve vizualizacije, zgodovino iskanja in morebitne povezave z vašim brskanjem.
  • Statistični piškotki in sledilniki: Omogočajo nam ocenjevanje občinstva in oblikovanje statistike uporabe za izboljšanje kakovosti naših storitev.
  • Oglaševalski piškotki in sledilniki: Omogočajo nam, da vam ponudimo vsebine, storitve in oglase, prilagojene vašemu profilu, vašemu brskanju in premikanju.
  • Analitični piškotki in sledilniki: Omogočajo nam, da na standardni način zbiramo anonimne podatke o brskanju uporabnikov in njihovih vzorcih vedenja. 

V vsakem primeru se je potrebno zavedati, da ima lahko isti piškotek več kot en sam namen.


Piškotki, ki jih uporabljamo na spletnem portalu "Čar mojega imena":

A) Piškotki tretjih oseb:

1. Google Analytics

Spletni portal "Čar mojega imena" uporablja Google Analytics, analitično storitev spletnih portalov, ki jo ponuja Google, Inc., ki omogoča merjenje in analizo brskanja po spletnih straneh. V skladu s prejšnjo tipologijo, gre za analizne piškotke.

Google Inc. je podjetje iz Delawareja s sedežem v Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska ("Google").

"Čar mojega imena" uporablja piškotke Google Analytics, ki so besedilne datoteke, ki se na vašem računalniku nahajajo v obliki drugih uporabnikov spletne strani, saj nam omogočajo in pomagajo pri analizi koriščenja spletne strani, iz strani uporabnikov.

"Čar mojega imena" prek spletne analitike Google Analytics pridobi informacije v zvezi s številom uporabnikov, ki dostopajo do spleta, obiskanih oken, pogostosti in ponavljanja obiskov, trajanja obiskov, uporabljenega brskalnika, operaterja, ki zagotavlja storitev, jezika, uporabljenega terminala ali mesta, kateremu je dodeljen njegov naslov IP. Gre za informacije, ki omogočajo boljše in primernejše storitve tega spletnega portala. Informacije, ki jih piškotek pridobi o uporabi spletnega mesta (vključno z njegovim naslovom IP), bo Google neposredno posredoval in arhiviral na strežnikih Združenih držav.

V brskalniku si lahko ogledate 4 piškotke Google Analytics, ki jih uporablja „Čar mojega imena“, in se imenujejo:

"_utma": sejni piškotek, ki omogoča spremljanje aktivnosti, ki jo uporabniki izvajajo na spletnem portalu "Čar mojega imena".

"_utmb": trajni piškotek, ki traja do 2 leti in anonimno zbira standardne podatke o registraciji in podatke o navadah uporabnikov spletnega portala "Čar mojega imena".

"_utmc": sejni piškotek, ki bo izginil iz uporabnikovega računalnika takoj, ko ta zaključi sejo na spletnem portalu "Čar mojega imena".

"_utmc": trajni piškotek, ki se izteče v roku 6 mesecev po dostopu do spletnega portala "Čar mojega imena".

Google bo te informacije uporabil v imenu "Čara mojega imena", da bi spremljal obiskanost njihovega spletnega portala, sestavljal poročila o dejavnosti spletnega portala in zagotavljal druge storitve, povezane z dejavnostjo spletne strani in uporabo interneta.

Pridobite informacije lahko "Čar mojega imena" in Google posredujejo tretjim osebam le kadar to izrecno zahteva zakon, ali ko omenjene tretje osebe pogodbeno obdelujejo podatke za Google.

Ne „Čar mojega imena“, ne Google ne bodo povezovali vašega naslova IP z drugimi podatki, ki jih imajo na razpolago.


2. Oglaševanje piškotkov iz Googla in youtube.com

Z dostopom do spletnega mesta lahko prenesete piškotke, povezane z domeno google.com (NID) in Google.co.uk (NID in PREF). Ti piškotki se lahko prenesejo, ker so povezani z nekaterimi Googlovimi izdelki in storitvami, ki jih uporablja ta spletni portal. V istem smislu Google obvesti, da uporablja te oglaševalske piškotke ", da lahko prilagodi oglase, ki so prikazani v njegovih storitvah, kot je Google Iskanje".

V primeru, da kliknete na gumb, da sprejmete piškotke, in po opravljeni navigaciji po tem spletnem portalu, se lahko tudi piškotki tretjih oseb prenesejo pod domeno youtube.com.

 

3. Doubleclick.net

Oglaševalsko podjetje

"id": Trajen piškotek z iztekom po 6 mesecih

 

3. Facebook.com

Piškotke uporabljamo za uporabo na Facebooku za namene oglaševanja, v skladu s preferencami strank

"act", "c_user", "csm", "fr", "p", "prisotnost", "s", "xs": obstojni piškotek z iztekom po 6 mesecih.

 

4. Zopim

Piškotek bo omogočil, da se bodo uporabniki klepeta udeležili bolj osebno.

"_cfduid": Trajen piškotek poteče po 6 mesecih.


B) Naši lastni piškotki

book: vsebuje popolne informacije o izbrani knjigi

booktailors: edinstveni identifikator seje

character_selection: izbira znakov

id_product: identifikacija izbranega izdelka

isFlipbookCreated: omogoča prikaz predogleda knjige

is_error: če je prišlo do napak

jezik: jezik

language_chat: jezik klepeta

ime: ime otroka za konfiguriranje knjige

selected_character: izbrana podoba junaka

selectedgenderradioId: izbrani spol junaka

 

Kako spremeniti konfiguracijo piškotkov

"Čar mojega imena" obvesti uporabnika, da lahko kadar koli zavrne uporabo piškotkov tako, da izbere ustrezno konfiguracijo svojega brskalnika, vendar mora vedeti, da če to stori, morda ne bo mogel uporabljati vseh funkcij te spletne strani.

Tukaj podajamo navodila za iskanje, blokiranje ali brisanje piškotka, čeprav se postopek lahko razlikuje glede na različico brskalnika:

Chrome, navodila:

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=sl&answer=95647

Explorer, navodila:

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Firefox, navodila:

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Safari, navodila:

http://support.apple.com/kb/ph5042

Več informacij o tem lahko najdete ali uporabo piškotkov Google Analytics lahko onemogočite na spletnem mestu www.google.es/intl/analytics/privacyoverview.html.

 

Google Chrome

Pojdite v Nastavitve ali jih izberite v meniju Datoteka, ali pa s klikom na ikono personalizacije, ki se pojavi v zgornjem desnem kotu.

Kliknite možnost Prikaži napredne nastavitve.

Pojdite v Zasebnost> Nastavitve vsebine.

Izberite Vsi piškotki in podatki o spletnem mestu.

Prikaže se seznam vseh piškotkov, ki jih ureja domena. Piškotke določene domene lahko iščete tako, da delno ali v celoti vnesete naslov v polje Piškotki iskanja.

Ko je ta filter končan, se na zaslonu prikaže ena ali več vrstic s piškotki zahtevanega spleta. Nato jih morate izbrati, da jih odpravite.

 

Internet Explorer

Pojdite v Orodja, Internetne možnosti.

Kliknite Zasebnost.

Premaknite vrstico, da prilagodite želeno raven zasebnosti.

 

Firefox

Pojdite v Možnosti ali Nastavitve (odvisno od vašega operacijskega sistema).

Kliknite Zasebnost.

V zgodovini izberite Uporabi nastavitve po meri za zgodovino.

Nato boste videli možnost Sprejmi piškotke, ki jo lahko aktivirate ali deaktivirate glede na vaše želje.

 

Safari (iOS)

Pojdite v Nastavitve in nato na Safari.

Pojdite na Zasebnost in varnost, videli boste možnost Blokiraj piškotke, kjer lahko prilagodite vrsto blokade, ki jo želite izvesti.

 

Safari (OSX)

Pojdite v Nastavitve in nato v Zasebnost.

V tem razdelku boste videli možnost Blokiraj piškotke, kjer lahko prilagodite vrsto blokade, ki jo želite izvesti.

 

Android

Zaženite brskalnik in pritisnite tipko Meni, nato Nastavitve.

Pojdite v Varnost in zasebnost, videli boste možnost Sprejmi piškotke, kjer lahko aktivirate ali deaktivirate polje.

 

Windows Phone

Lahko se razlikuje glede na različico brskalnika:

Zaženite brskalnik in pritisnite tipko Meni, nato Nastavitve.

Pojdite v Varnost in zasebnost, videli boste možnost Sprejmi piškotke, kjer lahko aktivirate ali deaktivirate polje.

 

Nazadnje pregledano 2019